UNGHENIUL.MD

Saitul UNGHENIUL.MD a fost inregistrat pe 18 iulie 2013, a aparut ca o platforma cu anunturi pentru raionul Ungheni. Ceea ce ne-a determinat sa ne deschidem este faptul ca multi ungheneni sint nevoiti sa apeleze la saituri cu anunturi mult mai generale din Republica Moldova si ca sa gasesti un anunt din Ungheni trebuie sa cauti printre miile de anunturi din restul raionelor din Moldova, atunci a aparut idea crearii unei platforme cu anunturi doar pentru raionul Ungheni.

 

Un alt motiv este ca gardurile, peretii si copacii din Ungheni sint impinzite cu anuturi, unghenienii sint nevoiti sa cheltuie sute de lei si ore in sir pentru a tipari anuturile pe foi si apoi a le incleia prin tot Ungheniul, uitind de aspectul orasului. De ce sa te cheltui, daca poti gratuit si rapid in citeva minute sa adaugi un anunt online pe UNGHENIUL.MD si mii de unghenieni il vor vedea momentan. Tu ai ce vinde noi avem cumparator la produsul tau si invers. Astfel noi curatim orasul nostru de foile cu anunturi care-i strica imaginea, un oras european trebuie sa fie curat, ingrijit si frumos, doar noi locuim in el.

 

Pe linga faptul ca UNGHENIUL.MD este un sait cu anunturi gratuite, el mai contine si un forum unde unghenienii se pot imparti cu ideile sale, poti cere o parere sau a sfatui pe cineva in problemele pe care le are.  Temele de discutii sint diverse de la animale domestice pina la arta si cultura.

 

De asemenea am creat un catalog pentru firmele din Ungheni, dindu-le o sansa la o reclama gratuita si la o promovare mai rapida pe piata din Ungheni. Unghenieni trebuie sa aiba de unde alege pentru a cumpara un produs cit mai calitativ. De exemplu: daca doreste sa cumpere un geam termopan, cetateanul intra pe ungheniul.md in compartimentul   "Catalogul intreprinderilor" apoi gaseste companiile ungheniene care vind geamuri si usi din termopan, ii contacteaza la numarul de telefon indicat si afla pretul, dupa care face totalurile si alege ceea cei convine lui mai mult. 

 

Pentru a uni cit mai rapid toti unghenienii si a forma o comunitate de oameni intelectuali noi am creat pe saiturile de socializare: Odnoklassniki si Facebook cite un grup cu titlul UNGHENIUL.MD astfel toate anunturile de pe sait vor aparea in grupuri gratuit si veti putea vinde mai rapid produsul. Daca esti din Ungheni si doresti sa fii informat ce mai vinde sau cumpara vecinul tau alaturate noua si nu vei regreta.