Stiri din raionul Ungheni al Republicii Moldova

O bubuitură puternică a SPERIAT astăzi tot Iașul. De vină sunt autoritățile R. Moldova

Locuitorii orașului Iași, dar și cei din localitățile apropiate Lețcani și Dobrovăț au fost speriați astăzi, în jurul orei 13:30, de o bubuitură năprasnică. Autoritățile române nu aveau explicații. Ministerul Apărării și reprezentanții Poliției au declarat că nu au desfășurat niciun exercițiu cu utilizarea munițiilor.

Reținuți în flagrant delict. Ce făceau doi bărbați într-un apartament din Ungheni

Doi bărbați în vârstă de 34 și 40 de ani au ajuns pe mâna polițiștilor, după ce au fost prinși în flagrant delict în timp ce preparau şi consumau substanţe narcotice.

În urma unei descinderi în apartamentul unuia dintre ei, anterior condamnat pentru consum de droguri, forțele de ordine i-au depistat pe cei doi în timp ce-și preparau dozele.

Arsenal de MUNIȚII, găsite la un bărbat din Ungheni

Peste 100 de cartușe deținute ilegal au fot depistate și ridicate de polițiști de la domiciliul unui bărbat de 65 de ani din orașul Ungheni. Perchezițiile au avut loc în baza unei cauze penale pentru falsificarea elementelor de identificare ale autovehiculelor.

Un tânăr din Ungheni, căutat de către autoritățile ucrainene pentru că a luptat în Donbas

Pastuh Ruslan, absolvent al școlii nr. 1 din Ungheni, actulalul Liceu Teoretic „Mihai Eminescu”, este dat în căutare generală de către autoritățile ucrainene pentru participare în formațiuni militare neconstituționale în regiunea Donbas. 

Kapushon vine in Ungheni cu un concert extraordinar pe 30 mai. Sunt invitati toti!

Kapushon cinta la Ungheni

Sambata 30 mai ora 21.00, in Clubul Magadan din Ungheni, va avea loc concertul de recapitulare al tuturor hiturilor lui Kapushon 2011 - 2015. La platane, cu Kapushon, va fi DJ-ul Chisinauian- DJ Black.  Veti auzi 100% Live asa piese cunoscute ca Home,  A Nimanui,  Zemlianka,  Aliona, Mamaliga Swag si desigur O Sosea din Europa si multe alte surprize interesante.

 

 

Salvatorii din Ungheni, în alertă

De mai bine de 10 ore salvatorii caută în râul Prut un băiat de 21 de ani din satul Gherman, raionul Ungheni. El a dispărut de acasă încă de ieri, iar rudele au anunţat poliţia în această dimineaţă. 

„Voi decide: să fac doi paşi înapoi sau unul înainte”

Cu Irina Mănăstireanu am făcut cunoştinţă la târgul de nunţi organizat în premieră în oraşul Ungheni. Irina a fost unul dintre participanţii care a avut cei mai mulţi vizitatori.  Poate pentru că erau ademeniţi de exponatele dulci cu fructe exotice din vitrina frigorifică? A făcut un drum lung, tocmai din Milano, Italia, pentru a se convinge că întoarcerea acasă, merită tot efortul. Mai ales că  vine cu ceva nou – vrea să deschidă în oraş o patiserie italiană.

Spaima hotilor din Ungheni! Cine este curajoasa care i-a pus pe jar - FOTO

Mai multe persoane au sustras din preajma unor blocuri locative din orașul Ungheni, bunuri în valoare de 12.140 de lei. Hoții au sustras o betonieră, un reșou electric industrial, un scaun cu rotile, un val de vată industrială și un aragaz. În căutarea răufăcătorilor, polițiștii au fost ajutați de un câine.

Alertă! O minoră de 12 ani din or. Corneşti a dispărut la data de 24 octombrie. Poliţia cere ajutor!

O minoră de 12 ani din oraşul Corneşti a fost dată dispărută, după ce a plecat de acasă la data de 24 octombrie, informează Inspectoratul de Poliţie Ungheni, care solicită sprijin pentru localizarea acesteia.

Hepatita virală “A“, boala miinilor murdare

După o perioadă de bunăstare epidemiologică prin HVA de 7 ani, începând cu luna iunie 2014 şi până la moment,  în 9 localităţi ale raionului Ungheni s-au  înregistrat 70 cazuri de hepatită virală (HV) ”A”. Majoritatea cazurilor s-a înregistrat în localităţile Pârliţa şi Hristoforovca.

Pagini

Subscribe to Front page feed