Spaima hotilor din Ungheni! Cine este curajoasa care i-a pus pe jar - FOTO

Mai multe persoane au sustras din preajma unor blocuri locative din orașul Ungheni, bunuri în valoare de 12.140 de lei. Hoții au sustras o betonieră, un reșou electric industrial, un scaun cu rotile, un val de vată industrială și un aragaz. În căutarea răufăcătorilor, polițiștii au fost ajutați de un câine.

Cazul a avut loc la data de 22 ianuarie. Astfel, inspectorul–chinolog și câinele său pe nume Katrina s-au deplasat la fața locului unde, împreună cu polițistul de sector, au desfășurat mai multe acțiuni de investigare. 

În urma cercetărilor, hoțul a fost descoperit de câinele polițist, care i-a condus pe oamenii legii de la locul furtului până la poarta persoanei suspectate, care s-a dovedit a fi un bărbat de 32 ani, originar din satul Rezina, raionul Ungheni. La domiciliul acestuia poliștii au depistat toate bunurile sustrase, care ulterior au fost restituite proprietarului.

În  acest caz a fost inițiată  o cauză penală. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul  riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 la 20.000 de lei.

sursa: www.unimedia.md