Vindem casa in Ungheni

Descriere: 

Vindem casa in Ungheni, cartierul Beresti (aproape de intersectia Hop-Stop). Casa e mare, cu o suprafata de 144 metri patrati, construita in anii 80, din cotilet, e foarte calduroasa iarna si racoroasa pe timp de vara. Pamantul - peste 8 ari, roditor, multi pomi fructiferi, zmeura, coacaza, mure, capsune. Avem beci adanc si spatios. Este pregatit si locul asfaltat pentru automobilul D-stra. Vecinii sunt foarte buni. Casa e intr-o stare buna de trai, am instalat incalzire autonoma (cazan italian), dar , desigur, are nevoie de un gospodar harnic si grijuliu pentru a o aduce la un confort european ! Amplasarea casei este foarte reusita, intr-o zona linistita si ecologica, dar aproape de cartierul Tineretei, scoala, gradinita, magazine, piata s.a. Nu pierdeti aceasta ocazie de a avea o casa mare cu o gradina bogata !
Restul detaliilor- vorbim la telefon. Nu raspund la mesaje. Rog seriozitate. Astept sunetul doar acelor ce cauta sa cumpere casa in Ungheni.
Tel. 0-797-64-757
Anul acesta, daca nu reusesc sa o vand, as putea sa o dau in chirie unei familii responsabile, la pretul 130 euro \ luna. Avem 2 feluri de incalzire: autonoma cazan pe gaz si cu soba lemne-carbuni.

Categoria:

Pret: 
10
Moneda: 
Lei
Telefon: 
00

Raionul:

Localitatea:

Suprafata: 
144m²
Te rog, spune vanzatorului ca ai gasit anuntul pe UNGHENIUL.MD