Shar Pei, băiețel!

Descriere: 

Avem băiețel shar pei de vanzare! Standart, disponibili pt familia lui noua, e cul. neagra, moale si placut, cu piele multă pe el, cu blanita scurtă si cu limbuța neagră! Este perfect așa cum se cere să fie un shar pei.
Tatal este dintr-о crescatorie de shar pei din Rusia, mama e nascuta tot la noi.
(in ultimele poze cea cafenie e mama, cel roscat cu maca neagra - tatal).

Puiutii noștri cresc intr-un mediu in care sunt iubiti, socializati individual si invatati cu diverse lucruri incă de mici. Toti cateii traiesc cu noi si fac parte din familie, iar mai ales puii sunt in contact regulat cu persoane in vederea socializarii.
Ne mandrim cu cainii nostri si suntem bucurosi ca putem oferi puiti de calitate, proveniti din parinti linii proprii sau importati de la crescatorii de shar pei din strainatate, sanatosi, inteligenti si cu un temperament specific rasei.
Speranta nostra e ca fiecare dintre pui sa aduca fiecarui nou detinator mandrie si bucurie la fel de mare precum cea pe care minunatii nostri câini ne-au adus-o noua si sa fie fericiti la voi - la fel ca la noi.
Câinii noștri sunt foarte echilibrati psihic; blanzi cu copiii și prietenosi cu strainii (când suntem noi de față: )..
... despre puiuțul disponibil - la tel., pe site si pe retelele de socializare. Se oferă la preț disponibil doar in mâini bune! Nu de priponit afară, nu de inchis in volieră!
Оdnoкl.: http://ok.ru/cristinagrinciuc
Vkontakte: https://vk.com/cristinagrinciuc
si web-site-ul: http://bearcoatsharpei.simplesite.com

Pret: 
1
Moneda: 
Lei
Telefon: 
068 673 008

Raionul:

Te rog, spune vanzatorului ca ai gasit anuntul pe UNGHENIUL.MD