Director de operațiuni

Descriere: 

Prestigiosul Goring Hotel International este un lider în industria ospitalitatii. de atribuire câștigătoare Membrii echipei noastre sunt inima de Goring.
Ca profesioniști ospitalitate extraordinare, vom lucra împreună pentru a face Goring Hotelul un loc minunat de a lucra și de a construi o carieră plină de satisfacții pentru noi și colegii noștri.
Suntem în căutarea unui „“ director de operațiuni „“ este responsabilă de gestionarea operațională eficientă a hotelului astfel încât șefii de departament atingă și să depășească obiectivele lor de venituri și de satisfacție Guest.
Responsabilitățile includ:
 
cerinţe:
 
Ce este în el pentru tine?
 
Goring Hotel cu plata competitive (de asemenea, pe baza experienței) și un pachet de beneficii cuprinzătoare, inclusiv reduceri de vedere / dentare / planuri medicale, sală de gimnastică și de navetiști, un program de mese angajat, împreună cu alte beneficii după perioade de așteptare necesare. Noi încurajăm angajații noștri să crească și să învețe, și oferă multe oportunități de dezvoltare personală și profesională.
 
Dacă sunteți în căutarea pentru un mediu provocator, dar de susținere, noi la Goring bun venit să-și prezinte cererea pentru examinare.

Pret: 
4 500
Moneda: 
Euro

Raionul:

Te rog, spune vanzatorului ca ai gasit anuntul pe UNGHENIUL.MD