Asistent manager

Descriere: 

 Goring Hotel este o companie globala cu un portofoliu vast de branduri hoteliere, ceea ce înseamnă o lume de oportunitate pentru tine. Succesul nostru se revarsă din miile de oameni din întreaga lume, care fac parte din echipa Goring Hotel. Este ideile lor, inspirație și efort, care ne fac ceea ce suntem. Este individualitatea lor pe care le iubim. La Goring Hotel suntem mereu în căutarea pentru pasionați, persoane creative, elegant să se alăture familiei noastre în locuri de muncă ospitalitate. Noi căutăm oameni care cred inițial, reacționează instinctiv și doresc să fie o parte din una dintre cele mai interesante companii din industria de lux. Așa că, dacă doriți să lucrați undeva, care poate oferi o carieră plină de satisfacții și o cameră pentru a fi tu insuti, vrem toti la Goring Hotel. Goring Hotel International este un angajator oportunitate egal angajat la angajarea unei forțe de muncă diversificate și susținerea unei culturi incluzive. Goring Hotel International nu face nici o discriminare pe criterii de dizabilitate, statut de veteran sau orice altă bază protejată în conformitate cu legile federale, statale sau locale.

Funcția: Asistent manager
Descrierea postului

În calitate de Asistent Managerul rolul dumneavoastră va lucra alături de General Manager la hotel și restaurant pentru a realiza vânzări și un profit maxim prin care au motivat și personalul calificat, care oferă o experiență de client încântătoare.

În calitate de asistent manager, responsabilitățile dumneavoastră cheie vor include:
• Raportarea Directorului General
• Recrutarea, formarea si dezvoltarea echipei pentru a realiza cele mai bune lor personale.
• Leading pozitiv de exemplu.
• Pentru a comercializa în mod activ și de a promova afacerea.

• Pentru a dezvolta afacerea căutând continuu oportunități de creștere a vânzărilor și îmbunătățirea serviciilor, anticiparea schimbărilor și planificarea în consecință.
Dacă v-ar dori să se alăture echipei Goring, ne-ar plăcea să aud de la tine! Trimite CV-ul tau.

Pret: 
3 500
Moneda: 
Euro

Raionul:

Te rog, spune vanzatorului ca ai gasit anuntul pe UNGHENIUL.MD